Close

Dnes jsem zastupitel, Dnes jsem jako poslanec, Dnes jsem jako senátor

15.10.2020

Dovolujeme si informovat o našich třech projektech, dětských konferencích Dnes jsem jako…, na které se řada škol přihlásila a žáci a studenti na ně připravovali výstupy a své argumenty.

Chceme přispět k zajištění zdraví dětí a mládeže a vzhledem i k aktuálním vládním opatřením je nezbytné všechny zmíněné akce do konce roku 2020 ZRUŠIT. Věříme, že vše ve zdraví překonáme a brzy již budeme společně komunikovat o nových ročnících. Aktivity v příštích letech i nadále budeme konat a je nám velkou ctí, že se s námi na nich podílíte a práce s mladými i vyučujícími nás stále velmi těší a naplňuje.

V tuto chvíli stále funguje náš dlouholetý projekt (již 16. ročník) charitativní přehlídky dětských děl s názvem To je hlína. Při této aktivitě české děti pomáhají dětem v indickém státě Manípur skrze vytvořená a prodaná díla chodit do školy. Pokud Vás tento projekt zaujme, stačí se přihlásit.

Více naleznete na našich webových stránkách ZDE a Facebooku, kde jsou uváděny aktuality z dění nadačního fondu.

Tvořit mohou děti i doma a může to být zajímavý úkol v rámci distanční výuky. Momentálně z indického Thayongu víme, že mají potravinovou nedostatečnost a přemýšlíme jak jim v této těžké době pomoci. (Zkuste si s dětmi najít na mapách kde je Thayong ve státě Manípur)

Víme, že máte hodně práce s přípravou vyučování a ani my nezahálíme. Připravujeme řadu novinek, o kterých si dovolíme postupně informovat.

Za tým Nadačního fondu Modrá rybka přejeme mnoho zdraví a sil.

Ing. Lucie Lišková

Ředitelka Nadačního fondu Modrá rybka